RIKTIGT GOTT KAFFE PÅ JOBBET


För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet, med en god kopp kaffe ska du kunna njuta under dina välbehövliga pauser från den hektiska IT-miljön.

Med vår kunskap och erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner och rosterier som uppfyller alla krav för att göra din paus perfekt! Vår passion märks i varje kopp, oavsett om du älskar bryggkaffe eller är en espressofantast. 

Ingen arbetsplats ska behöva vara utan gott kaffe, därför värdesätter vi både underhåll och service av kaffemaskinerna. 

Temperatur och malningsgrad är bara ett par av de faktorer som skapar den perfekta koppen och som vi alltid kontrollerar. Du kan alltid kontakta oss för frågor rörande kaffet eller dina maskiner.

Vår enkla vision är att ni ska trivas och ha kul på jobbet. Glada medarbetare ger gladare företag. Ett gladare och mer välmående företag är också ett lönsammare företag.

Lom EVO
Kranpelare

Lom EVO från Escowa  har en hög tapphöjd för att kunna användas med de allra flesta vanligen förekommande flaskor och karaffer på marknaden. Den använder våra fjädrande kranar, självklart gjorda helt i rostfritt stål. Lom EVO är lätt att serva och installera.

 Tack vare ett genomgående monteringsstag kan den monteras på tjockare bänkskivor än standard. Kranen går också att dela i tre delar för att förenkla service.

För mer information och utökat sortiment kontakta oss för offert!

WL3 Firewall
Fristående vattenautomat

WL3 Firewall från Escowa kommer med vattenalternativen: Kallt naturellt, Kallt kolsyrat och Rumstemp naturellt. Den finns både som golv- och bordsmodell.

Waterlogic 3 Firewall använder vår vattenretursteknologi för att säkerställa att varje nytt glas kolsyrat vatten blir lika friskt och bubblande som det tidigare. Teknologin för det kvarstående kolsyrade vatten som finns kvar i slangarna tillbaka till tanken så att kolsyran kan nästa glas vatten tillgodo.

För mer information och utökat sortiment kontakta oss för offert!