Pekskärmar lämpade för möten och utbildningar

Clevertocuh Pro ir

Clevertouch plus

Pro Series är en mycket mångsidig interaktiv pekskärm som kan användas i en mängd olika professionella inställningar, inklusive mottagningsområden, sjukhus, universitet, mötesrum och samarbetsområden.

Designad för utbildning har Plus Series interaktiva pekskärmar hittat sitt hem i klassrummen. Clevertouch har ingen av nackdelarna med projektorer: inga dolda skuggor och inga problem med starkt ljus. Inga fläkftfilter eller lampbyten. Inget begränsat antal färger att rita med på skärmen. Inbyggd 

Trots att det är mycket mer än en kraftfull interaktiv pekskärm, är Pro Series anmärkningsvärt lätt att använda tack vare det fantastiska LUX-användargränssnittet. Dessutom behöver det ingen uppställning eller kalibrering, har full tillgång till internet och kan visa en mängd olika filer utan att behöva ansluta ytterligare hårdvara.

Medan samverkan och skärmdelning ligger i Pro Series serier, erbjuder en mängd integrerade affärsapplikationer oöverträffad flexibilitet. Med ett brett urval av förnuftskänslighet kan Pro Series hitta en ovärderlig roll i många företag och ge en underbar, interaktiv upplevelse för anställda och kunder.

Pro-serien levereras också med ett antal tillbehör för att förbättra den övergripande upplevelsen. Med Clevershare trådlös enhet kan du t.ex. styra Clevertouch Pro var som helst i rummet - sätt bara in Clevershare i din bärbara USB-port och du kan visa och redigera innehållet på din bärbara dator på Clevertouch-skärmen.

Pro Series är byggd utan kompromiss. En all metallram, 4 mm säkerhetsglas och en branschledande garanti garanterar att din Clevertouch kommer att förbättra din arbetsytan i många år.

 Plus Series-skärmarna är utformade för utbildning och har ett dubbelplattformsgränssnitt och en plattformsanslutningsstruktur som möjliggör ett komplett samarbete i klassrummet.

Plus-serien byggdes speciellt för krävande skolor, högskolor och universitetsmiljöer utan kompromiss. En metallram, 4 mm säkerhetsglas och en branschledande garanti garanterar att din Clevertouch kommer att förbättra ditt klassrum i många år.

Om du är ny på pekskärmar för undervisning kommer du att bli förvånad över att elever med all ålderserfarenhet ingen inlärningskurva interagerar med Clevertouch och alla barn som är bekant med appar på smartphones och surfplattor kan omedelbart engagera sig med vår integrerade Cleverstore - den enda annonsen - gratis och kostnadsfri pedagogisk appbutik.

Lärarvänliga funktioner som full tillgång till internet, barnsäker skärmslås, intuitiv filhantering och förnuftskommunikation lämnar Clevertouch både i klassrummet och på framsidan av lärandet.

Clevertouch pekskärmar finns i storlekarna 55"- 86"

GoGet rumsbokningsskärmar

Roomdisplay 6

room sync plus led

Roomdisplay 6 är en 7" stor skärm. Byggd på världens mest valda rumschemaläggningssystem. Prisbelönta Roomdisplay 6 är den helt nya generationens professionella mötesrumsbokningsskärmar, som tar till en aldrig tidigare skådad nivå när det gäller design och funktioner, samtidigt som GoGets kärnvärde förverkligas av att "hålla det enkel "för både användare och administratörer.

Roomdisplay 6 kan helt synkroniseras med befintliga system som Outlook, Exchange, Office 365, G-Suite och Kerio Connect 9.2, vilket ger användarna flexibilitet att reservera rum från vilken plats som helst och vilken som helst enhet utan extra serverprogram eller plugin-program. behövs.

Med den helt nya 11,6-tums Room Sync Plus LED har vi producerat ett av de mest omfattande mötesrumsskärmar som finns tillgängliga idag - utrustad med extra allt. Från insidan ut är denna nya mötesrumsskärm utrustad med några fina funktioner som gör dagen på kontoret lite enklare och mer glädjande.

Gogets signaturdesign DNA. Room Sync Plus LED är inte bara ett annat svart plastblock hängt på väggen. Vi har lagt lite extra uppmärksamhet på detaljer, för att få enheten att inte bara se bra ut, men också solid och värdig för resten av kontoret. Om du letar efter något extra är Room Sync Plus LED det rätta valet.

Room finder

Room Finder-programvara för Room Display 5/6 är en professionell, modern och kostnadseffektiv wayfinder (area display) lösning som är idealisk för kontor med flera mötesrum. Den visar lättläst mötesrumsinformation och vägbeskrivning för alla besökare och mötesdeltagare på LED-TV i receptionen, lobbyn och andra kontorsområden. Det förbättrar och kompletterar GoGet Room Display-systemet.

Kundanpassad Multimedia integrering

Vi kundanpassar ljud, ljus och mediastyrning från en eller flera kontroller. Vi använder oss utav RTI mjuk- och hårdvara och bygger utseende och funktion efter kundens behov. Så det blir så enkelt för slutkunden som möjligt att skapa olika scenarion exempelvis att rullgardinerna går ner automatiskt. Ljuset dämpas och den smarta touchskärmen på väggen startar och byter till rätt ingång. Ljudet går igång i det inbyggda högtalarna i väggen eller taket. Det finns många sätt att styra konferensrummet eller annat rum. Skärmen kan stå på bordet. Det finns inbyggda skärmar för väggen. Vanliga fjärrkontroller som ser ut som en TV-fjärrkontroll. Integrera med Ipad, Iphone eller en android platta. Högtalarna kommer från Speakercraft eller Monitor Audio

Hotell

Hotell strävar efter att erbjuda de bästa service och bekvämligheter för sina gäster. Med ett helt anpassningsbart gränssnitt gör RTI-styrsystem det möjligt att erbjuda gästerna nästa bekvämlighet. Användare kommer att njuta av enkel kontroll av musik, filmer, belysning och mer - ingen träning krävs.

Konferens

Det sista som människor vill vara oroade över när de förbereder sig för ett affärsmöte eller en presentation är de operativa detaljerna för konferensrumsutrustningen. RTI kan kombinera kontrollen med ljud / videosystem, belysning, nyanser och mer i ett enkelt, intuitivt gränssnitt, så att användarna enkelt kan ta befäl om dagens kommunikationsteknik.

Utbildning

RTI-kontrolllösningar ger pålitlighet och flexibilitet för att styra hela rummet med en knapptryckning. Så när en övergång måste ske, som att dimma ljuset, sänka skärmen och strömma upp projektorn, kan ledaren göra förändringen med förtroendet att det kommer att fungera, varje gång.

Restauranger

Styrning av belysningen, HVAC och ljud / video-utrustningen i en snabb bar eller restaurang miljö kan vara utmanande. Det finns ständigt nya användare som behöver kontrollera många olika system vid varje given tillfälle. Med RTI fjärrkontroll kan en knapp programmeras för att ställa in restaurangen "kvällsmat", som att dämpa ljusen och aktivera "middag" -musiken.