EN SERVER SOM PASSAR ERA BEHOV

Med vår funktionstjänst Server hyr du skalbar serverkapacitet i molnet. Tjänsten har många tillämpningssätt och alla ger en låg förutsägbar kostnad.

Server produceras från våra säkra datacenter. Välj vilken modell av Server din organisation har behov av, välj den Internetkapacitet du önskar, komplettera med licensiering och säkerhetskopiering. Om ni inte vill själva sköta underhåll i form av säkerhetsuppdateringar med mera, låt oss sköta det genom att lägga till tjänsten Teknisk Drift.

Vanliga tillämpningar för Server är webb- och databasapplikationer. Server är också ett utmärkt sätt att bygga ut vår populära funktionstjänst Arbetsplats. Våra duktiga medarbetare hjälper er att bygga ihop en eller flera Server som passar era behov. Vårt datacenter har militärklass och ett extremt kraftfullt fysiskt skydd.

vad är gdpr?

Internet har drastiskt förändrat vårt sätt att kommunicera på och hur vi utför våra vardagssysslor. Idag sker allt digitalt. Vi skickar e-postmeddelanden, delar dokument, betalar räkningar och köper varor online och oftast genom att fylla i våra personuppgifter utan att tänka efter. Läs mer i dokument nedan.

Ta kontroll över Ert nät

Öppna publika nätverk är många gånger oerhört uppskattat, inte minst på skolor. Men ibland kan det vara svårt att ha
kontroll på vilka sidor som får besökas och vilka som inte är så lämpliga. Stötande innehåll och ibland direkt olämpliga
sidor kan vara svårt att kontrollera. Vi på Linford och vår samarbetspartner har genom många års arbete med IT och säkerhet på nätet ett oerhört bra samarbete med de främsta leverantörerna av produkter inom IT-säkerhet. Våra experter kan genom en enkel
installation strypa access till de sidor er organisation har valt ut, snabbt, enkelt och säkert. Läs mer i dokumentet nedan.

Referensvärden

Linford hjälper både offentliga och privata organisationer nationellt att addera högsta möjliga värde genom våra funktionstjänster. Detta genom att bidra med hälsokontroller och analys av problem samt möjligheter, utformning samt genomförande av förändrings därtill förbättringsarbete. Allt i syfte att realisera samt addera värden med de önskade effekterna för optimering i sin framtida IT miljö. För kundspecifika referenser vänligen kontakta oss.