dokumenthantering - edi - affärslösningar

Inom områdena IT- och dokumentprocesser och produktions utskrifter erbjuder vi konsultation, implementation och förvaltning fokuserat på IT-infrastruktur.

Finns det en rutin eller process som du i dag hanterar manuellt och stressas du av bara tanken på allt merarbete? 

Idag behöver företag en trygg partner som kan se till att utskrifter och kopiering fungerar som det ska, men som också kan utvärdera just er verksamhet och där se möjligheter till effektivisering genom elektronisk hantering av dokument. 


Det kan handla om inskanning och automatiserad sortering av ordrar, fakturor eller blanketter. Eller kanske ett digitalt arkiv där ni kan dela och jobba med dokument gemensamt med både interna och externa resurser. 

"Papper är, och kommer förmodligen länge än vara en viktig del av hur vi hanterar dokument. Men det betyder inte att allt ska göras på papper."

För att få mer information och en kravlös analys av vad just er verksamhet kan ha maximalt nytta av, kontakta oss

BIZHUB C308


Konica Minolta bizhub c308 huvudegenskaper

 
  • 30/30 spm i färg och svartvitt
  • Pappersformat: A6-SRA3, egna format och banderollformat på en längd upp till 1,2 meter
  • 9 tums pekskärm, med stöd för multi-touch och dedikerat område för mobil anslutning ger ökad bekvämlighet och flexibilitet i dagens arbetssätt
  • Minskad miljöpåverkan tack vare modern teknik som sänker energiförbrukningen –spar både miljö och pengar.
  • Högsta datasäkerhet tack vare ett antal olika säkerhetsfunktioner som minimerar risken för att förlora data till obehöriga.

För mer information och utökat sortiment kontakta oss för offert!

BIZHUB C458


Konica Minolta bizhub c458 överblick

Bizhub C458 är designad att förbättra er produktivitet med hög-hastighets utmatning, snabb tillgänglighet till företagsinformation och kraftfulla modulalternativ för att få rätt skalor på utskrifter.

Utskrifter och kopior i upp till 45ppm i både färg och svart/vit, med standard dubbelsidig scanning som låter er integrera information in i ert system i upp till 160 original per minut.

Med en innovation 9" kontroll panel med “touch and swipe” gränssnitt för anpassningsbar utförlighet, inbyggt skrivarsystem och standard 250 GB HDD så är denna multifunktionella skrivare/fax/kopieringsmaskin utmärkt till att låta er vara steget före i alla lägen.

För mer information och utökat sortiment kontakta oss för offert!